Passiivisen tulon hankinta edellyttää lähes poikkeuksetta jonkinlaisia resursseja; pääomia, verkostoja, osaamista, aikaa, energiaa, työkaluja, raaka-aineita tai muita resursseja.

Saadaksesi passiivista tuloa, tulee sinun omistaa itse tai olla osaomistajana sellaisessa omaisuuserässä joka tuottaa passiivista tuloa.

Säästöt ja sijoitukset voivat tuottaa passiivista tuloa. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa, niin voit sijoittaa osan siitä rahasta, eli ”ostaa” tuloa tuottavia sijoituksia saadaksesi passiivista tuloa.

Jos sinulla ei ole valmiiksi tarpeeksi suurta rahakirstua, niin voit myös itse rakentaa passiivista tuloa tuottavia tulonlähteitä kuten esimerkiksi nettisivuja tai verkkokursseja. Tälle sivulle kootaan muutamia toimiviksi havaittuja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua passiivisen tulon rakentamisessa.

Näyttävät nettisivut julkaisujärjestelmän avulla

Jos haluat julkaista sisältöä itse ja haluat rakentaa oman nettisivuston julkaistavalle sisällölle passiivisesta tulostasi, niin sinun kannattaa harkita sisällönhallintajärjestelmän (CMS) käyttämistä. Sisällönhallintajärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa sisällön julkaisemista, muokkaamista ja hallintaa. WordPress on suosituin ja erittäin toimiva sisällönhallintajärjestelmä.

Jos tarvitset apua nettisivujen suunnittelussa, tekemisessä ja julkaisemisessa, niin digitoimisto Detonator Marketing auttaa sinua luomaan näyttävän ja toimivan sivuston.

WordPress

WordPress on helppokäyttöinen, todella suosittu ja yksinkertainen julkaisujärjestelmä (CMS, eli content management system), jonka voit asentaa palvelimellesi. Lisätietoa WordPressistä löytyy https://wordpress.org/. WordPress sivuston voit myös perustaa WordPressin tarjoamalle palvelimelle https://wordpress.com/.

Julkaise hyödyllistä tai viihdyttävää sisältöä helposti sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Näyttävä ja helppokäyttöinen teema WordPressille

Sisällönhallintajärjestelmä WordPress tarvitsee toimiakseen jonkinlaisen teeman, eli tavallaan ulkoasupohjan. Teema ja sen asetukset määrittelevät omalta osaltaan muun muassa sivuston teknisen toimivuuden ja visuaalisen ulkoasun. Teeman voi tehdä itse tai ostaa valmiina.

Hyvä teema on teknisesti nopea, visuaalisesti näyttävä ja tietysti käyttäjälle helppokäyttöinen. Tämä sivusto on tehty ThemeFusionin Avada-teemalla. Muita hyviä ja käyttökelpoisia teemoja on muun muassa Elegant Themesin Divi-teema, jota kannattaa myös kokeilla.

Avada (ThemeFusion)

Avada on ThemeFusion nimisen yrityksen luoma helppokäyttöinen ja monipuolinen teema WordPressille.

Divi (Elegant Themes)

Divi on Elegant Themes nimisen yrityksen luoma monipuolinen ja helppokäyttöinen teema WordPressille.

Tee WordPress nettisivuistasi näyttävät ja toimivat helppokäyttöisen teeman avulla.